LED lysterapi

LED LYS-TERAPI


Lysterapi anvendes ved inflammation, gigt, forstuvninger, hævelse, seneskader, muskelspændinger, smerter mm. Lysterapi fremskynder heling, mindsker hævelse og reducerer ømhed/mælkesyre i muskulaturen. 


Behandlingen kan både stå alene, men kan også bruges som et rigtig godt supplement til kiropraktisk behandling.


Har du spørgsmål til behandlingen eller ønsker du at booke en tid, kan du ringe til klinikken i vores telefontid eller skrive en mail til kontakt@vangedekiropraktik.dk


PRISER:


- Ifm kiropraktisk behandling: anvendes ved behov som en del af behandlingen, uden ekstra omkostning.


Uafhængig af kiropraktisk behandling:

- Ny patient i klinikken: 350kr for konsultation og første behandling

- 1 behandling: 200kr

- klippekort til 3 behandlinger: 500kr

- klippekort til 6 behandlinger: 750krHVORDAN VIRKER LYSTERAPI?

Vores LED lysterapi er baseret på NASA’s LED forskning. I 1998 havde NASA to store problemer angående deres rumforskningsprojekter der skulle løses. Det ene var behovet for selvforsynings landbrug ved længere varende rum missioner. Det andet problem var, at astronauter der kom til skade, ikke kunne restituere pga vægtløshed, mens de befandt sig I rummet. Først ved returnering til jorden, trådte kroppens naturlige helingsproces i gang.


Dr. Wheler, en biolog hos NASA, opdagede ved forskellige forsøg, at der kunne dyrkes planter i rummet, hvis de blev belyst med helt specifikke bølgelængder af rød og blå LED lys. Det blev hurtigt noteret, at de astronauter som arbejdede i gro-husene påbegyndte en helingsproces på trods af vægtløsheden. Disse resultater var begyndelsen på NASAs forskning om effekten af røde og blå lys på mennesker, hvilket blev kendt som NASA LED laser.


Hvordan virker det så?

Lys med en bølgelængde på 660nm har en dybrød farve, blå (450nm) og infrarød  (850nm). De fotoner som bliver frigivet af lyset, passere ind i cellerne af kroppen og bliver absorberet af mitokondrier, som er cellernes ”kraftværk”. Det er her ATP (energien) er produceret.  Fotonen stimulerer energien som metaboliseres i musklerne og knoglerne, samt i huden. Dette accelererer den normale heling og genopbygning af væv med op til 200 %