Priser

Priser kiropraktik:


Klinikkens priser følger landsoverenskomsten mellem Dansk Kiropraktor Forening og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Priserne reguleres d. 1/4 og 1/10 hvert år:


1. konsultation / Tilbagefald efter 3 år:

651,02 kr (tilskud fra sygeforsikringen ”danmark”: 212kr)


2. konsultation:

470,98 kr (tilskud fra sygeforsikringen ”danmark”: 142kr)


Almindelig opfølgende konsultation:

340,75 kr (tilskud fra sygeforsikringen ”danmark”: 106kr)


Udvidet opfølgende konsultation:

470,98 kr (tilskud fra sygeforsikringen ”danmark”: 142kr)


For sent afbud / Udeblivelse:

Ny patient: 364 kr

Opfølgning: 243 kr


Se alle priser på Dansk Kiropraktor Forening.Hvis du er forhindret i at komme til din planlagte tid, bedes du melde afbud senest 6 timer i forvejen - hvis vi ikke svarer telefonen, kan du med fordel indtale en besked på telefonsvareren eller sende en mail på kontakt@vangedekiropraktik.dk.


Ved for sent eller manglende afbud, vil der blive pålagt gebyr - se ovenstående takster.

Sundhedsforsikringer:


Stort set alle sundhedsforsikringer dækker kiropraktisk behandling. Hos Vangede Kiropraktik & Sundhed har vi en aftale med de fleste af disse forsikringer.


For patienter, der er forsikret hos forsikringsselskaber, der bruger Nordic Netcare eller FysioDanmark som mellemhandler, dækker vi kun hvis I får en fritvalgsvalgsordning direkte fra forsikringen - vi har ikke et samarbejde med de mellemhandlere.


Det er vigtigt at du selv kontakter din forsikring forud for første konsultation for at være sikker på at de dækker i lige præcis din situation.


Når vi har modtaget dokumentation fra din sundhedsforsikring, afregner vi elektronisk med dem efter hver konsultation. Modtager du behandling, inden dokumentation foreligger, bedes du selv lægge ud og derefter afregne med sundhedsforsikringen.


Vær opmærksom på at du selv har ansvaret for vilkår og antal af behandlinger du har fået tilkendt af din sundhedsforsikring. Det er også dit eget ansvar at holde styr på hvor mange behandlinger du har modtaget og hvornår din bevilling udløber.Er du i tvivl om din sundhedsforsikring dækker hos os, er du velkommen til at ringe og snakke med os om det.