Sundhedsforsikringer

Stort set alle sundhedsforsikringer dækker kiropraktisk behandling. Hos Vangede Kiropraktik & Sundhed har vi en aftale med de fleste af disse forsikringer.


For patienter, der er forsikret hos Mølholm Forsikring, dækker vi kun hvis I får en fritvalgsvalgsordning direkte fra Mølholm - vi har ikke et samarbejde med Nordic Netcare, som Mølhom også bruger.


Det er vigtigt at du selv kontakter din forsikring forud for første konsultation for at være sikker på at de dækker i lige præcis din situation.


Når vi har modtaget dokumentation fra din sundhedsforsikring, afregner vi elektronisk med dem efter hver konsultation. Modtager du behandling, inden dokumentation foreligger, bedes du selv lægge ud og derefter afregne med sundhedsforsikringen.


Vær opmærksom på at du selv har ansvaret for vilkår og antal af behandlinger du har fået tilkendt af din sundhedsforsikring. Det er også dit eget ansvar at holde styr på hvor mange behandlinger du har modtaget og hvornår din bevilling udløber.Er du i tvivl om din sundhedsforsikring dækker hos os, er du velkommen til at ringe og snakke med os om det.


KONTAKT


Adresse: Vangede Bygade 50, 2820 Gentofte

Telefon: 73 70 98 00

Email: kontakt@vangedekiropraktik.dk

AFBUDSPOLITIK


Kiropraktor: senest 6 timer før aftale

Massør: senest 24 timer før aftale

Se udeblivelsesgebyr under PRISER

FØLG, LIKE og ANMELD


Copyright © All Rights Reserved