Armsmerter

Arm:

Armsmerter eller udstrålende smerter til armen kan skyldes mange ting, fx. skulder, albue, hænder, muskulære spændinger og ledlåsninger i nakken, diskusprolaps i nakken mm. For at finde ud af, hvad armsmerterne skyldes er det en god idé at søge kiropraktor, som kan undersøge dig grundigt, stille en diagnose og behandle derudfra.


Skulder:

Skulderen er et ”vanskeligt” område, da den består af flere led og er det mest bevægelige led i kroppen. Netop derfor kan der være mange årsager til smerterne, og det kan være meget svært at give dækkende og brugbar information, uden en forudgående undersøgelse.


Smerter i skulderen kan opstå akut, f.eks. efter et fald og/eller ved overbelastning af skulderen. Ved akut opståede smerter er det vigtigt at finde ud af årsagen! Der kan være en skade på en af skulderens mange dele eller smerterne kan kommer fra andre områder af kroppen, f.eks. fra nakken.


Smerter i skulderen, der ikke er opstået pludseligt, men er kommet over tid, kan skyldes en overbelastningsskade. Der har muligvis gennem nogen tid været visse ’advarsler’ eller ’signaler’ i form af forbigående smerter, men de er blevet ignoreret eller ”overhørt”.


Har du skuldersmerter, som kommer og går, eller som ikke forsvinder, er det en god idé at opsøge en kiropraktor som kan undersøge dig grundigt, stille den rigtige diagnose og behandle derud fra eller sende dig videre.
Kilde: kiropraktorguide.dk